fredag


han är så nöjd!


   


monster!

  


calle


inredning

Denna månad har vi köpt nya lampor och nytt köksbord, som förövrigt tog större plats än jag tänkt. Ja jag hade mätt, men fråga mig inte hur. Detaljen att stolarna ska kunna skjutas ut råkade jag missa. Så kan det gå... 


frukosttips!

Stekta ägg med riven ost. Och kaffe såklart - minst tre koppar!


tisdag

  

Hängde med syster hela gårdagen, hämtade Maja på förskolan, planterade lökar och åt supergod middag.


raaaaaw!


lyx-söndag!

Vin & Oxfilé!
Det var vi värda efter en lönehelg på jobbet


howdy!



"Råkade" vinna ett par grymma skor på tradera i veckan. Jag kunde bara inte motstå dem. Har i och med "misstaget" lovat Calle en in och en ut, så det får bli till att göra ett ryck även på säljsidan i veckan.


maskros

Ny fin STOR lampa!


drömmer

Just nu drömmer jag mig bort till varma länder, tropisk miljö och främmande kulturer. Jag vill ha något att se fram emot, något att få längta till och drömma om. Tillbaka kan jag titta men jag vill kunna blicka framåt...
Här är några av mina favoritbilder och platser jag hittills haft förmånen att få uppleva, så om ni som jag vill drömma er bort för en stund, håll till godo...


helgen

Om man tittar på bilderna i detta inlägg skulle man kunna tro att jag inte gjort annat än ätit denna helg. Jag har ätit, mycket och gott men inte bara. I fredagskväll bjöd Towe mig på födelsedagsmiddag, 5 månader efter min födelsedag! Det var dock värt väntan. Trerätters LCHF med vin och bubbel.
Gott och trevligt. 
Lördagen började med att gick vi ner på byn och köpte varsin latte - bästa starten på helgen enligt mig. Sen gick vi hem och gjorde underbart goda omeletter, jag hade bl a fetaost, tomat och grädde i min. Efter det var vi på barnkalas och sen blev det kött, vin och film på kvällen. Jag somnade redan klockan tio i Calles knä.
I söndags hade vi årets sista loppis och på kvällen tittade vi på Jägarna och åt tacos.
Nu är det tisdag och jag har blivit sjuk.



boyfriend-hood


Just nu myser jag helst runt i stora munkjackor.
Gärna Calles.


<3


15 september

I går fyllde min underbara mamma år. Vi, eller mest min syster fixade en underbar middag. Jag stod mest för tårtan, vit choklad med hallon, samma som jag gjorde till Towe i augusti. Tyvärr blev den inte riktigt lika bra som sist, men god ändå. Dock inte lika go som tjejen till vänster här nere.


smakprov...


...från fotograferingen


debut

I går ställde jag upp som "modell" för en artikel om ljussättning som ska publiceras i en fototidning. De första bilderna var riktigt jobbiga och jag kände mig väldigt obekväm. Det var ju inte samma sak som att bli fotad på en fest där alla miner är tillåtna, igår fick jag varken le med munnen eller med ögonen. Efter en stund kom jag in i det, nervositeten släppte och det blev allt roligare. Det ska bli väldigt spännande att se resultatet!


måndag

Kvart över sex imorse begav jag mig mot gymmet. Kors i taket. Efter det väntade 30 minuters promenad i regnet, sen dusch och till sist ägg från en gård på landet.
Stora, färska och goda!


svamp

I går kom världens bästa föräldrar förbi med en kasse nyplockad svamp från landet.


söndag


nytt


HÅR


tittut


lördagmorgon


piff

Vad gör man för att det ska bli lite roligare att plugga?
Man pluggar med läppstift...


julklapp

Jag fick en nagelförlängning av Calle i julklapp.
Nu, 8 månader senare, har jag äntligen utnyttjat gåvan!


nyttigt & gott


mmmmm

Man vill bara stoppa honom under täcket och mysa när han ser ut så här.
Eller hur?


söndag

Söndagen innehöll lång morgonpromenad, loppis, barnkalas, långpromenad, zucchini-carbonana, film och mys.
Perfekt dag.


björn

I vinter ska jag mysa i denna björn-jacka som jag fyndade på loppisen.


loppis - köpa



I söndags åkte vi till Aspudden för den 2 km långa loppisen. 2 kilometer känns ju inte så långt om man går, men ska man titta på loppis och trängas bland folk så blev det långt. Men det var roligt, bästa loppisen jag varit på om man bortser från att det var lite för mycket folk. Fyndade gjorde jag också...


loppis - sälja



I lördags var det Sveriges största loppis på IKEA. Vi passade då på att sälja av oss lite saker vi inte använder. Det var en mysig dag med otroligt fint väder. Att vi fick in betydligt mer än väntat gjorde inte dagen sämre.  


bästa!


I går busade jag med den sötaste jag vet...


ramos


underbar höstmorgon!


RSS 2.0