för ett år sen...


prag

Wohoo! Har precis bokat en resa till Prag i  februari. Calle får stanna hemma denna gång, istället är det jag och Linda som åker en weekend. Ett ljus i det mörka och ofta rätt tråkiga februari.


första advent

Vi hann tyvärr inte pynta igår, istället blev det adventsfika med Johan och Annie...


loppis

Det blev en trevlig söndag. Försäljningen gick väl sådär, tydligen var det mer tryck på lördagen. Men men, nya tag nästa år. =)


julmarknad på skansen


friends

                                                 
 När Maja träffade Calle första gången rös hon i hela kroppen och sa brrrr. Då var hon bara 1,5 år.  Idag, två år senare, är de kompisar och hon har inget emot att krypa upp i hans famn. Här tittar de på Oliver & gänget.
Är dom inte söta?


hos mapaÄr det alltid fint och gott!


årets första julbak


tack och hej

Jag lyckades hålla mig vaken hela dagen men nu tackar jag för mig!


frukost


05.04Jag kan inte sova. Det händer i stort sett aldrig. Är det något jag kan så är det just att sova. Men efter att Levis väckte mig klockan fyra genom att gå runt i lägenheten så kan jag inte somna om. Försökte ignorera honom och somna om och det fungerade. För honom. Inte för mig. Kroppen var redan vaken. Så nu har vi varit ute, ensama, magen bråkade lite med honom, troligtvis därför han var vaken så tidigt. Nu väntar en lång dag med plugg, hundkurs och simning. 


dirtybagSeminarieuppgiften var svårare än jag trodde, det verkade så enkelt, men jag får inte riktigt till det. Detta trots att jag fick lite bättre självförtroende i pluggandet när jag tidigare idag fick veta att jag fick VG på hemtentan i den andra kursen! Grattis till mig! Men nu lämnar jag denna plats för en stund och tar mitt smutsiga hår och åker och hälsar på morfar. <3


färglös promenad

 


mys


helger som denna...

...hinner jag inte blogga. Det finns dessutom inte mycket att blogga om. Jobba, gå ut med Levis, äta, sova lite, jobba, gå ut med Levis, äta, sova. Det där ekorrhjulet jag är så rädd för. Det är okej fyra gånger i månaden, men hela livet? Det skrämmer mig. Jag hoppas jag ska hitta något jag älskar att göra så att det inte bara känns som ett jobb. Nu ska jag ta tag i veckans seminariefrågor.


yesterdayMycket trevlig kväll!!


loppis

Vi ska ha loppis igen! Så har du saker du vill skänka som vi kan sälja, tveka inte att höra av dig. Kanske det leder till en ännu finare julklapp från oss till dig :)


torsdag

Klockan är strax över tolv och värken efter gårdagens vin har precis lämnat mitt huvud. Jag och Linda var ute och åt thaibuffé och delade på en flaska vin. Onsdagslyx! Nu sitter jag och försöker plugga. Går sådär.
Hundkursen igår gick bra. Hade Levis lös ganska mycket och han var jätteduktig förutom när han fick sitt säregna tokryck och sprang fram till en annan hund. Ikväll ska jag på as (after school) men hoppar nog vinet för att slippa huvudvärk imorgon.


godmorgon frosten


du är det finaste jag vetmiss yellow-eye


sådan husse sådan hund?
Ser ni snusläppen?


god förmiddag


ramos


halvvägs...


lyser upp i mörkret


söndagsmorgon
Latte & Croissant!


i en butik nära dig...


torsdag

Kvalitetstid med Pelle <3vi kämpar...


...med tovorna!


onsdagEfter höstlovet förra veckan var vi tillbaka på kursen igår. Innan dess bakade jag blodpudding i ugnen.
Levis älskar det. Han var jätteduktig på kursen och jag kunde till och med ha honom lös. Jag är så stolt.
Över oss båda.


jag gliiiider


söndag


kalas x 3

Calle sa att inte ville ha kalas när han fyllde år.
Han har haft tre....


apropå...

...skålar.

 Så här såg det ut i morse


ramos

Ramos dricker allra helst vatten i Levis skål.


bullbak


Kanel               Choklad               Kardemumma               Vanilj

 


this morningVi hängde i hundgården


4 november 06.58I morse när Calle hade öppnat sin första present som innehöll en Kurt Cobaindocka, gick radio-larmet igång.
Vad spelades tro? Nirvana!
Calle fyllde 28 och Kurt was speaking...


ja må han leva!!!

Idag är ingen vanlig dag...


dagens diss


tjejkväll

Igår var jag barnvakt till Maja. Jag hade planerat tjejkväll med film och popcorn för att slippa "leka i mitt rum" hela kvällen. Maja köpte min idé så det blev soffhäng framför Oliwer & gänget med cupcakes, popcorn och mjölk.


                                                                                                                              Foto: Maja


kräsen

Proom är inte så förtjust i sitt torrfoder. Det spelar ingen roll vilken sort det är, hon försöker alltid "gräva ner", eller "gömma" matskålen. Antingen kraffsar hon på kaklet, på bänken eller så tar hon det som ligger närmast. Det vanligaste är att hon lägger kökshandduken över som vi lämnat på bänken. Idag lyckades hon gömma den inte-tillräckligt-goda-maten med posten som låg på samma bänk. Ganska skickligt ändå för att vara katt.


bokat


myskotte

Jag kan bli lite avundsjuk på små barn som ligger nerbäddade i sina vagnar bland plädar och filtar och bara ett litet huvud sticker upp. Det ser så mysigt ut att ligga där. Jag kan bara tänka mig, eftersom jag inte minns, hur skönt det måste vara när vagnen dessutom rör på sig och man vaggas till sömns.Nästan lika mysigt ser det ut  när Ramos ligger och myser i sin Iglo.


inkallning

Nu har vi varit på fältet och tränat inkallning i en timme.
Vet inte riktigt vem av oss som blev tröttast... eller skitigast.


RSS 2.0