vagnmobil

 
Mormor har virkat den finaste vagnmobilen till Thelma. Hon verkar också tycka figurerna är roliga under de korta stunder som hon faktiskt är vaken när hon ligger i vagnen. Både vagnen och bärselen tycks vara väldigt sövande. Apropå sömn så sover hon jättebra på nätterna nu och jag är så otroligt nöjd med att få sova 4-5 timmar i sträck!

mini rodini

 
Thelmas faster tipsade om den här fantastiska klänningen från Mini rodini. Jag smälter! Om det blir ett dop eller namnfest för vår lilla tjej så vet jag precis vad hon ska ha på sig...

om en månad...


dagens besök
mitt hjärta


 
Det är svårt att förstå att denna vackra flicka är min!

kusiner 
Både Maja och Pelle älskar att få hålla i sin lilla kusin.

tips

 Har ni inte gjort spenatsoppa på länge så gör det. Gott & nyttigt!

morgonpigg


smile

 
De kommer då och då, leendena. Men de är svåra att hinna få på bild. Här är ett försök på ett litet leende. Om leendet var till mig eller om det var en fjärt vet jag inte än. Oavsett så värmer det mitt hjärta obeskrivligt mycket!

kompisar


9 månader

 
På nyårsafton unnade jag mig faktiskt mitt första glas vin på 9 månader. Smuttade på detta glas under kvällen och varvade med mycket vatten. På tolvslaget skålade vi även i lite bubbel. Det var väldigt gott, men det är klart det kändes konstigt med en liten bebis bredvid sig. Men med sunt förnuft tar hon inte skada och detta kommer inte bli en vana så länge jag ammar. Men gott var det, det tänker jag inte ljuga om.

hur vi har spenderat nyårsdagen?

 I soffan såklart!

the name of love

 Denna vackra lilla tjejs fullständiga namn är Thelma Elvy Jane Hellström Nettelbladt

RSS 2.0