ta sig tid


Det är många som kräver sin uppmärksamhet och kärlek här hemma och vi gör allt vi kan för att ingen ska komma i kläm. Någon som verkligen lärt sig att ta för sig är Ramos. Han struntar i att knät redan är upptaget.. finns det hjärterum...

kärlek

Kärleken är lika stor som alla sagt. Jag kan inte titta mig mätt på min fina lilla tjej, jag kan inte sluta pussa på henne och ord kan inte beskriva känslorna för henne.

beautiful eyes

 
Thelma brås på sina föräldrar och tycker om att sova. Speciellt under dagtid. Men när hon är vaken tittar hon på oss med dessa vackra ögon.

bugaboo

 
 
Thelma tycker om sin bugaboo cameleon 3, hon sover som en liten prinsessa i den. Och mamman och pappan är också nöjda. Vi är dock mindre nöjda med snöröjningen. Det är en kamp varje gång att köra vagnen i all snö.

tired

Här hemma kämpar "vi" med tröttheten. LIllan ligger och sover och jag försöker se till så att hemmet inte ska förfalla. Men det är kämpigt då vår lilla tjej inte ville sova förrän efter klockan tre i natt. Det var inte en pigg mamma som vaknade halv åtta imorse. Men det positiva var ändå att jag fick sova i nästan 4,5 timme i sträck, det har inte hänt många gånger de senaste veckorna. Jag klagar inte, det är värt det hundra gånger om, jag har bara inte riktigt vant mig än. Nu hoppas jag hinna koka lite kaffe innan lillan vaknar.

update

Dåligt uppdatering här på bloggen tyvärr. Vi håller på att få in lite rutiner här efter att ha levt i den omtalade bubblan i två veckor. Allt vi har gjort är att mysa med vår underbara nya familjemedlem. Tider och rutiner har vi lagt åt sidan. Men nu är vardagen här och jag och Thelma är ensama på dagarna. Tänkte att ni som inte har instagram, där jag är som mest aktiv, ville se lite bilder på vår fantastiska tjej. Vi börjar från början.


RSS 2.0