vattenhundar


shopping

I dag har jag varit och shoppat med denna lilla kille, hans storasyster och hans fina mamma.

kusiner


wish i was there


någon är glad att vara hemma...


mera bus

Jag önskar Levis kunde få springa av sig så här varenda dag...

trubaduren


bus & bad


midsommarafton


shavedI torsdags hann jag även med att raka den här lilla sötnosen. Eller nej, Levis tillät mig inte komma i närheten av hans ansikte med rakapparaten så jag fick klippa med sax. Det tog "bara" 2,5 timme... Men se så söt han blev! Nu är jag i valet och kvalet om jag ska raka ner honom inför sommaren eller bara raka rumpan...


blodpudding


Innan vi åkte till Dalarna för att fira midsommar "bakade" jag blodpudding till hundarna. Det gjort mig omåttligt populär, speciellt hos kusin Ozzy.


10 år sen...


I år är det 10 år sen jag tog studenten. 10 ÅR!! - det är galet! Men vilken underbar dag det var, vilken obeskrivlig lycka jag kände den dagen. På bilden är en 19-åring som är redo att möta natten på sin studentdag. Jag skulle gärna göra om det, men jag skulle inte vilja vara 19 år igen. I veckan var det en 22 årig tjej på jobbet som sa att hon hoppades se ut som jag när hon är 29 år - det måste man ju se som något positivt, det kanske inte har hänt så mycket på tio är ändå...eller?


god morgonHalong Bay


love love loveJag läste någonstans för länge sen att en ny hund aldrig kan ta den gamla hundens plats i ens hjärta, men den kan ta platsen bredvid. Det är sant. Så olika dessa två hundar är, men så mycket kärlek de gav och ger, och så stark kärlek jag känner för de båda. Jag är så glad att jag vågade förverkliga min barndomsdröm om att köpa hund som vuxen. För trots att Levis ibland gör mig galen med allt hans bus och trots, så är han det bästa som finns.


sommarlunch


Sill och färskpotatis!


12 juniPassade dessa tre igåreftermiddag - svettigt!


nationaldagen


Spenderades först på jobbet och sen på ängen. Tyvärr missade jag Lasse Berghagen och fick nöja mig med David "shout it out" Lindgren.

energi


lyxfrukost!


I går innan jobbet kom Linda hit på frukost-dejt. Mycket trevligt och mycket gott. Mer sånt nu under sommaren. Frukosten har blivit min nya favoritmåltid, skulle kunna sitta i timmar och äta lite av varje. Det enda som saknas är att kunna sitta ute. 


lax


När Calle inte är hemma passar jag på att äta lax. Han påstår att han inte tycker om det. Ska försöka ändra på det, för vi är väldigt dåliga på att äta fisk och lax är ju faktiskt väldigt gott och nyttigt, han måste bara inse det. Kanske kan lura i honom genom att göra en laxburgare, "burger-man" som han är!


RSS 2.0