beauty


Världens finaste mamma!

sunny


bloggtorka

Nej men hörrni, det händer inte mycket här. Och inte där jag sitter just nu heller. Har inte så mycket att dela med mig av. Jobbat hela helgen och nu har jag precis beställt ännu mer kurslitteratur. Kanske har jag som det kallas i bloggvärlden, bloggtorka. Ingen inspiration, inget att fota och inget att skriva. På återseende.


1 år kvar


<3


nynäs havsbad


Sköna Söndag på Nynäs havsbad är att rekommendera. Buffé, spa-massage, bad i "varma koppen" och ett snabbt dopp i det tvågradiga vattnet. Vi gled runt i badrock och tofflor nästan hela dagen, kände lugnet och pratade om allt. Fler sådana dagar tack.  


close up

För de som inte träffar Levis dagligen är det svårt att förklara exakt hur närgången han faktiskt är. Hur stort hans behov är av att vara få vara nära. Jag skulle kunna lägga ut bilder varenda dag på hur närgången han är. När han halvligger i mitt knä medan jag pluggar, hur han ligger mellan våra huvuden i sängen eller som här när han med sina 19 kilo bestämt sig för att sitta på min mage.


welcome to the family miss hope

ps. dessa köptes innan shoppingförbudet ds.

det är okejVår lilla prins mår bra, han är mest trött av den smärtlindrande medicinen och vill gärna ligga nära. Klon var inte lika skadad som sist och därför behövde han inte genomgå ännu en operation. Ordentlig rengöring två gånger om dagen, tratt inne och linda ute så trodde veterinären att klon skulle läka ihop av sig själv. Tur i oturen att det hände under självriskperioden.


cheap monday

Om det är någon som springer på dessa skor kan ni väl köpa dem till mig? Jag har nämligen precis infört shoppingförbud i ungefär tre månader. Men det betyder ju inte att jag tackar nej till gåvor...

sleeping beauty


hurt

Just nu ligger jag i systers källare med en sovande prinsessa vid min sida. Vid hennes fötter ligger en liten prins som på kvällspromenaden skadade sin klo igen. Så imorgon ska vi lämna Maja på dagis och sen hoppas jag att vi får en tid på djursjukhuset. Stackars liten.


januari 18


it´s cold in here

Nu är det så kallt här hemma igen att jag bara hinner dricka två klunkar kaffe innan det blir för kallt för att dricka. Har tre tröjor, halsduk och filt men fryser ändå. Tur att jag har en liten bredvid mig som gör mig varm i hjärtat.

heldagsprojekt


thailand 2013


2008 var vi där senast. Nu åker vi igen. Eller ja om ett år, men ändå. Denna gång blir det två veckor i  Khao Lak, en plats jag inte varit på förut. Hela familjen ska med och jag ska lära Calle allt jag kan om Thailand, dricka Chang, Singha, pruta, snorkla och guppa på luftmadrassen, svårare än så är det inte. Det ska bli helt underbart!
Tack världens bästa föräldrar!


januari 14


whenever you need a kiss...


Jag har fått en ny bakgrundbild till min mobil. Tack.


lika?


tentavecka


godmorgon snön
lördag 7Nu. Plugga


fredagkväll


Äter godis, testar fotoappar och lyssnar på Calle som spelar fort!


homemade sushi

I kväll gjorde jag och Linda sush. Så underbart gott! Jag åt säkert 20 stycken, kunde inte sluta.
Det var första, men definitivt inte sista gången jag jag gör egen sushi. Nästa gång ska jag testa några andra varianter.
onsdag 5

Förutom promenader i regnet, pluggträff med Towe och prestationsångest
har jag idag också fikat med mina hjärtan.så nära så näraHar jag sagt att han är närgången?


godmorgon!


Här sitter jag och kan inte sluta ta med händerna i håret.
Det känns så nytt och fräscht!


levis

 


nytt hår!

 


nytt år!

 
 

RSS 2.0