ullared

Första veckan i Juli var jag och Linda i Ullared och shoppade. Jag har varit skeptiskt till detta varuhus efter att ha sett ett par avsnitt av tv-programmet, MEN det var kul. Hur ofta tillåter man sig att gå lös och shoppa för flera tusenlappar förutom i mataffären? Vi stannade en natt och bodde då på ett supermysigt vandrarhem mitt ute i skogen. Den ekologiska frukosten var fantastisk. Och att få äta den ute i solen gjorde morgonen helt underbar.

vacation

På semestern får man sova. Det tar Proom väl vara på!

ludvika


islatte

När kaffesuget nu sakta kommit tillbaka har jag fått ett beroende av islatte. Så gott!

semester i stan

 

lampan

Den där tratten är Levis närmaste vän denna sommar. Han har ett sår på halsen som varit svårläkt och som han envisats med att klia på. Nu börjar det äntligen se bättre ut och vi kan lägga tratten åt sidan allt längre stunder, men under natten åker den fortfarande på.
Vår lilla lampa <3

sleepy

Så här trötta var katterna när de kom hem efter en vecka på landet...

landet

Det bästa jag vet är att vara på landet på sommaren, resor i all ära men jag kräver inte mycker mer än lantliv under den svenska sommaren. Tyvärr har inte vädret varit på min sida men det har varit mysigt ändå.

semester

Som ni har märkt har bloggen tagit lite semester. Jag ska försöka ta igen missade inlägg och göra er uppdaterade över vad vi gjort de senaste veckorna. Men än är inte semestern slut så det kommer inte bli en alltför uppdaterad blogg den närmsta veckan heller. Men sen så, sen kommer jag tillbaka med nya krafter och ny inspiration.

a few weeks ago


För några veckor sedan letade jag som en tok efter min ena sko när jag och Levis skulle gå ut. Dock utan resultat. Ett par timmar senare gick jag förbi fönstret... och gåtan var löst.


det bästa...

 
...jag brukar säga att det bästa med hösten är satsumas. Nu är jag nästan villig att säga att det bästa med sommaren är säsongens bär, som jordgubbar, hallon och körsbär. Men det finns så mycket som är underbart med sommaren att det är svårt att utse det bästa. Men detta är ialla fall väldigt väldigt gott...

changes

 
I veckan var jag och mamma och pappa hos syster och åt en helt underbar middag, som alltid. Jag stod för efterrätten. Med Majas hjälp bakade jag jordgubbstårtan som Calles mormor gjorde i midsomras. Så god! Tyvärr blir det inte så många fler middagar hos syster på just den här altanen, de ska nämligen flytta. Det är både stor sorg att de ska flytta längre bort, men också stor glädje för deras skull, att de nu ska besanna sina drömmar om att bo på landet och nära havet. Det kommer bli bra, även om det känns konstigt att inte längre kunna ta en promenad med Levis för att hälsa på. Men jag planerar att bosätta mig där under perioder, jag älskar ju att vara på landet under sommaren. Och sommar är det nu då jag precis jobbat mitt sista pass! Nästa gång jag tar på mig skjortan är det augusti. Nu ska jag njuta!

RSS 2.0