lilla me

 
Jag vet att jag visat denna bild förut, men nu är det på riktigt. Nu är det en liten mini-Sandra som ligger i magen. Jag är iof övertygad om att det kommer att komma ut en mini-Calle, men kanske att hon får något från sin mamma. Eftersom vi redan vet att det är en flicka är nyfikenheten på hur hon ser ut extra stor.

svampsoppa

 
Igår gjorde jag årets första, men förhoppningsvis inte årets sista svampsoppa.
Det är så fantastiskt gott!

hur söt kan man vara?


bebismys

 
Igår var jag och Calle och gosade med Lindas lilla bebis som nu äntligen kommit till världen. Det är svårt att förstå att just han har legat i hennes mage under alla dessa månader. Han har varit med till Prag, Egypten och på Ullared, berest liten kille. Han var så liten och fin. Ännu svårare är det att förstå att det fortfarande ligger en sån där liten människa i min mage och växer på sig för att komma ut om knappt två månader.

läxhjälpsvamp

 
Det må vara mysigt att gå i svampskogen och plocka sin egen svamp så här på hösten, men med en öm höft är det extra lyxigt att få den framkörd till dörren. Tack mamma och pappa!

31+0


I går gick vi in i vecka 32. I dag är det 2 månader kvar!

mysstund


bröllopsfest


En enda bild från den trevliga bröllopsfesten vi var på i fredags. Calle och Towe är glada och lite dragna, så som det ska vara på en lyckad fest. Sent blev det också, var helt slut resten av helgen. Och är det fortfarande.

mammas kalas


I lördags fyllde fina mamma år. Det firades igår med krogmiddag och fika hos syster som numer bor ute på landet. På en ö. Långt borta.

proom


new friends


Lillan har fått två nya vänner.

shopping


I går var jag och min höggravida vän i stan i fyra timmar. Köpte en skötväska och ett par plagg till bebis. En riktigt mysig dag i vackert väder. Dock tog jag mig lite vatten över huvudet vilket gjorde att jag hade fruktansvärt ont i kroppen på eftermiddagen, kände mig överkörd av tåget. Natten ska vi inte tala om, vaknade så fort jag rörde mig. Inga fler 4 timmars promenader för mig.

celebration

 

Vi är verkligen dåliga på att äta ute. Detta trots att vi bor i Sveriges krogtätaste kommun. Men när vi i onsdags firade 3 år tillsammans gick vi faktiskt ut och åt på kinarestaurang. Mycket gott och mysigt!

3 års kärlek!


memories

En sak jag vill få klart innan lillan kommer till oss är att framkalla och sätta in fotografier i album. Det är så otroligt tråkigt att bara ha bilder på datorn eller på skivor, jag vill ha dem i fotoalbum. Fram till 2004 var jag väldigt duktig på detta, sen rann det ut i sanden. Jag har precis blivit klar med att sätta in 2006 i album. I måndags framkallade jag kort från 2007. Jag älskar att titta på gamla kort och minnas tillbaka på allt roligt jag gjort. Speciellt känslomässigt är det nu när vi står inför denna stora förändring i livet som ett barn innebär. Och trots att jag är överlycklig och förväntansfull inför framtiden så finns det en liten del av mig som känner lite sorg över att den där fria tiden som ung inte kommer att komma tillbaka. Det är då det är bra att kunna ta fram fotoalbumen och minnas tillbaka. Men man ska inte glömma att det är sällan bilderna visar hur man mådde morgonen efter de där drinkarna var uppdruckna...
 
2007

 

powerless

Idag är ingen rolig dag. Jag har varit så otroligt trött, matt och orkeslös. Inte orkat göra någonting förutom kortare promenader med Levis. Sovit på dagen och vilat i sängen ytterligare en stund. När jag låg där sängen och pillade på min telefon kändes det som att lillan skulle krypa ut genom naveln på mig. Ganska obehagligt, men samtidigt njuter jag varenda gång jag känner att hon rör sig i magen. Igår var vi hos barnmorskan igen. Bebisen hade växt och hjärtljuden lät bra. Mamman hade lite högt blodtryck, men det kan ha varit tillfälligt, ska testa igen på fredag när vi ska tillbaka och gå på föräldrarutbildning. Imorgon går vi in i vecka 30, 11 veckor kvar!

RSS 2.0