i´m offDå var äntligen dags för mig att åka på solsemester till Egypten. Eftersom Calle jobbar kommer Levis att bo hos denna lilla tjej medan jag är borta. Hon har lovat att ta väl hand om honom och jag tvivlar inte en sekund på att han kommer att få det bra. Så ta hand om er så hörs vi om en vecka!


lördagsbrunchnöjd carl


Calle var riktigt nöjd över muggen med kaffe imorse...


söndag 25

Snart dags för sista passet på jobbet innan avresan imorgon. Hoppas dagen går fort trots tröttheten av en timmes förlorad sömn. Efter jobbet ska vi till Pelle som fyllde 1 år i veckan. Galet hur fort tiden går! Efter det ska vi hämta resväskan och sen hem och packa. För ni trodde väl inte att jag redan börjat? Nej nej, alltid kvällen innan... Till och med när jag skulle vara borta i 2,5 månad packade jag sista kvällen. Sån är jag.


godmorgon fredag!


Morgonpromenad i solen. Nu sista rycket på tentan!


hej!

Matte tentapluggar fortfarande så jag glider in och säger hej!


dagens lyx


Färskpressad apelsinjuice!


the botten is nådd


Idag köpte vi flexi - ett mellanting mellan lina och koppel.


dåliga bilder

Jag är väl medveten om att mina bilder är väldigt grumlig, suddiga och utan skärpa. Det beror på att reporna på min iphone är lika många som myrorna i skogen. Får hålla ut fram till september när jag kan förnya mitt abonnemang och därmed köpa ny telefon.


06.30

Kvart över sex gick jag och Levis ner på fältet och sprang i lina. Mycket energi i den där lilla kroppen! Mindre energi i min.

ett skämt?
tentavecka


Prag 2012

Här kommer äntligen lite bilder från Prag. Vi var väldigt dåliga på att fotografera men några bilder blev det i alla fall...

cool rider


söndagspromenadsunday morning

Inte varje dag vi äter hamburgare till frukost!


vinprovning

I går var jag på vinprovning hos en vän. Vi var sju personer som provade fyra olika viner från Italien. Vi skulle sen säga vad vi tyckte det luktade och smakade och hur mycket vi trodde det kostade. Mycket trevlig kväll och ett plus i kanten för att jag inte vaknade med huvudvärk idag.

godmorgon


Klockan är strax efter åtta och jag har, hör och häpna, redan varit vaken i två timmar. Levis och jag har gått runt sjön, jag har masserat Calle, gett alla djur mat och nu precis ätit upp min egen frukost. Nu ska jag ta tag i dagens att-göra-lista. Den är lång!

lillördag


mars 14

Ingen hundblogg sa jag va...

yesterday

I går satt jag hos mapa och pluggade, alltid bra med lite miljöombyte, dessutom har de ju en Nespressomaskin...
Men vad jag ville visa var bilderna på en lycklig Levis innan han hittade bajset.
spontanitet

Fick ett ryck idag och klippte av luggen. Fråga mig inte varför, det var inte speciellt genomtänkt. Jag tror att jag tycker om det, känner mig estetisk på något sätt...
Vad tycks?angry

Vill ni veta hur arg man kan bli när man för en gång skulle är snäll och tillräckligt modig för att släppa hunden i skogen och han tackar en genom att äta människobajs!! Jag kan berätta! Jättearg!! Men nu är han nybadad och nosen är skrubbad med tvål och tänderna borstade med mycket tandkräm. Det ljuvliga livet med hund <3


dagens levis

gabs


Igår träffade jag äntligen Gabbi, efter alldeles för lång tid. Vi hade mycket att ta igen. Det är fantastiskt hur vissa människor kan ge en styrka bara genom att säga några få ord. Eller egentligen bara genom att finnas. Jag delar några av mina mest fantastiska stunder i livet med Gabbi. Vi var två ensamma själar som möttes på ett hostel i Bangkok en sen kväll i oktober 2006. Två veckor senare, med flera äventyr i ryggen, skiljdes vi åt. Men under den korta tid hade hon gett mig så mycket styrka och mod att jag tror att hon påverkade hela min långa resa på egna ben. Även om vi idag ses väldigt sällan vet jag att hon alltid finns där. Det är fint.


misses


sale!


Rea gör mig glad!


måndag


Måndag igen! Denna vecka måste jag vara minst lika effektiv som förra då min deadline börjar närma sig. Jag pluggar i och för sig som bäst under stress. I dag får jag dessutom pluggsällskap här hemma också, mycket trevligt.


friends


tröttmössaDå var denna helg över. Det gick alldeles för snabbt, som det alltid gör när man är ledig. Men vi har varit duktiga. Sovrummet är nu tapetserat, Calle gjorde allt för-och efterjobb och jag kom in som en hjälpande hand när svordomarna dominerade i sovrummet. Jag återkommer med resultatet...


finbesök


I förmiddags fick vi finbesök av världens sötaste Maja. Hon skulle egentligen på kalas idag, men då det blev inställt fick hon komma och leka med oss i stället, som plåster på såret. Det är svårt att leva upp till ett barnkalas, men vi gjorde vårt bästa.

sista frosten?
helgens projekt


inspiration


vår inne


fredag


Kalas - gott och trevligt som alltid!


ledighet

Nu gör jag ett sista ryck i skolan denna vecka innan jag välkomnar en helt ledig helg! Inte sen början av januari har vi varit lediga en hel helg tillsammans utan att någonting stått inskrivet i almanackan. Det ska bli fantastiskt skönt! Sovmorgon, långfrukost och långpromenader. Visserligen tänkte vi fixa lite här hemma, men det är inget krav. Sex veckor tills nästa lediga helg tillsammans så vi får passa på att njuta!

style by levis


mars 1

bekännelse


Även om jag inte ångrar att jag klippte mig så kan jag sakna mitt långa hår...

RSS 2.0